DVD Region Free

Met de DVD Region Free maak je van je Playstation 2 een regiovrije DVD speler! Helaas werkt dit product alleen op het eerste model PS2. (SCPH10004 serie)

€ 3.00

Meerinformatie

Games Playstation 2 Accessoires
Product
 

Sony PS2 Netwerk Adapter

De netwerkadapter is onmisbaar als je online games wilt spelen en is eenvoudig te installeren met behulp van de Network Access Disc. Het kleine zwarte doosje past in de achterzijde van je PlayStation 2 en geeft je toegang tot Central Station, de PlayStationhub voor network gaming. BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN: De officieele optie voor het aansluiten van je PlayStation 2 op de wereld van network gaming en breedbandentertainment, Bevat een Ethernetaansluiting exclusief voor breedbandverbindingen, zodat network gaming plaats kan vinden in die superspannende extra dimensie, Noodzakelijk om de knaller SOCOM: U.S. NAVY SEALS online te kunnen spelen, Verschaft een exclusieve gateway naar Central Station, een speciaal online kanaal met de meest uptodate informatie over network gaming dat alleen toegankelijk is via je PlayStation 2, Gemakkelijk te installeren: je schuift het gewoon in de achterzijde van je PlayStation 2

€ 24.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Accessoires
Product
 

Sony Car Adapter Plug (excl. kabel)

Officiële Sony adapter plug om de Playstation Vita op te laden via een 12V aansluiting in de auto. Let op: deze plug wordt geleverd zonder kabel. U kunt hiervoor de USB kabel gebruiken die standaard bij de Playstation Vita wordt geleverd.

€ 2.00

Meerinformatie

Games PS Vita Accessoires
Product