Fifa 2007

Vier elke bevredigende overwinning op een rivaliserende club en sla je door de moeizaamste thuiswedstrijden heen. Laat je opzwepen door het inspirerende gejuich van de supporters bij thuis- en uitwedstrijden en leid je team, wedstrijd voor wedstrijd, naar een hogere positie in het klassement. Schreeuw de clubliederen mee en luister hoe de fans de verschillende spelers aansporen. Dankzij de nieuwe geavanceerde kunstmatige intelligentie nemen je spelers realistische beslissingen, zoeken ze de ruimte op en passen ze levensecht. De gameplay-engine is ingrijpend vernieuwd. Je moet nu een realistische tactiek toepassen, realistische beslissingen nemen en als een echte speler denken om wedstrijden te winnen.

€ 0.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Star Wars Starfighter

Het Star Wars-debuut op PS2 heet Starfighter, een intens spel dat de prestigieuze naam LucasArts eer aandoet. Vanzelfsprekend heeft dit spel enkele van de beste special effects die je op het systeem kunt tegenkomen. Je speelt een van drie ruimtepiloten die Naboo tegen de kwaadaardige Trade Federation moeten beschermen. Je onderneemt verschillende missies waarin je een immens en gevarieerd ruimtelandschap bereist, maar waarin ook overal gevaar op de loer ligt. Het spel kent meer dan vijftig vijandelijke voertuigen en schurken. Je hebt een scherp oog nodig om te bepalen waar het veilig is en waar niet. Als je eenmaal de vijand op het spoor bent, dan zal er spoedig een intens schietfestijn volgen. En deze keer is het menens!

€ 9.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

Guild Wars Trilogy

Guild Wars is een grote online game met een sterke focus op gevechten tussen spelers. Een held zal opstaan uit de ruines van het eens zo trotse rijk. Deze held zal zijn volk uit het as laten herrijzen, en wellicht ben jij diegene die deze voorspelling kan laten uitkomen?Spelers die Guild Wars, Trilogy kunnen vervolgens ook een personage genaamd Mox downloaden. Mox kan de speler helpen tijdens gevechten met gevaarlijke beesten.

€ 14.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Warhammer 40.000 Space Marine

In Space Marine staat de speler voortdurend midden in de actie, er is geen tijd om dekking te nemen. De orks komen in groten getale en de speler slaat, schiet en hakt zich hier een weg doorheen. Titus kan snel schakelen tussen korteafstandswapens, zoals zijn zaag en hamer, en vele soorten vuurwapens voor de langere afstanden. Naast de verhaalmodus, heeft Warhammer 40,000: Space Marine ook een multiplayermodus waarin twee teams, de Space Marines en de Chaos Space Marines, het tegen elkaar opnemen. In deze multiplayer, waarin tot zestien mensen tegelijk kunnen spelen, verdienen gamers ervaringspunten om nieuwe wapens en bepantsering mee vrij te kopen.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Harry Potter WK Zwerkbal

Stap op je bezem in deze game waarin je voor de allereerste keer de magische snelheid, kracht en strijd van Zwerkbal kunt ervaren. Zwerkbal is de favoriete sport van heksen en tovenaars. Beleef het nu allemaal zelf in Harry Potter: WK Zwerkbal! In deze game kun je voor het eerst in het echt alle aspecten en uitdagende kanten van een Zwerkbalwedstrijd ervaren. Een wedstrijd wordt gespeeld met twee teams van zeven spelers, die op hun bezems vliegen en vier ballen tegelijkertijd in het spel moeten houden.

€ 14.99

Meerinformatie

Games GameCube Games
Product
 

TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles

Vier handen op een schild. Zo luidde eens het credo van vier dappere, groene helden levend in de riolen van New York. Raphael, Donatello en Michelangelo verliezen echter langzaam maar zeker het geloof in hun ninjavaardigheden. Het is aan hun grote broer Leonardo en meester Splinter om het eliteteam van schilpadden op tijd te herenigen en de stad van de ondergang te behoeden.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

F1 Championship Season 2000

F1 Championship Season 2000 is a Racing game, developed by Visual Sciences and published by EA Sports, which was released in 2000.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Playstation 1 Games
Product
 

Senran Kagura Estival Versus

Met het grootste rooster aan vechters tot nu toe zit Senran Kagura Estival Versus tot de rand gevuld met explosieve ninja moves, verbazingwekkende kleren scheurende combo´s en een spannend verhaal. Alle karakters uit de voorgaande delen keren terug met nieuwe en verbeterde vaardigheden. Voeg hier nog een groot aantal nieuwe karakters aan toe samen met nieuwe uitdagingen en technieken om meester te worden en je kan er flink tegenaan!

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Remember Me

Persoonlijke herinneringen kunnen nu gedigitaliseerd, verkocht en geruild worden. De laatste restjes van privacy en intimiteit worden van tafel geveegd in wat lijkt een logische groei van de technologische netwerken te zijn. Remember Me is een 3rd person action adventure waar spelers de rol opnemen van Nilin, een voormalig elite Memory Hunter met de vaardigheden om bij de geest van een persoon in te breken en hun herinneringen te stelen of aan te passen. De autoriteiten zijn bang voor Nilin en besluiten haar op te pakken en haar geheugen te wissen. Na haar ontsnapping uit de gevangenis gaat Nilin op onderzoek uit om haar verloren identiteit terug te krijgen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Capcom Essentials

De Capcom Essentials collectie bevat: - Dead Rising 2, - Devil May Cry 4, - Mega Man 10, - Resident Evil 6, - Super Street Fighter IV, Plus een Capcom Travel Bag!

€ 29.99

Meerinformatie

Games Playstation 3 Games
Product
 

Ben 10 Galactic Racing

Ben 10: Galactic Racing is de eerste en enige race game gebaseerd op de populaire Ben 10 televisie serie op Cartoon Network. Fans kunnen genieten van een Ben 10 multiplayer ervaring als nooit tevoren in een grand prix gevuld met verrassingen op elke hoek. Ben 10: Galactic Racing bevat meer dan 25 opwindende en uitdagende banen die tijdens de race veranderen en welke plaatsnemen in vijf gigantische planeten van het gehele Ben 10 universum.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Skylanders Superchargers Thump Truck (Voertuig)

- Soort: Voertuig Figure, - Element: Aarde, - Bijbehorende Skylander: Smash Hit, - Voertuig type: Land, - Compatibel met: Imaginators en Superchargers

€ 8.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Wall E

Ergens ver in de toekomst moet de mens de Aarde verlaten, maar iemand is vergeten de laatste robot uit te zetten. WALL-E is die robot, die gebouwd is om schoon te maken en dat honderden jaren lang doet op de verlaten planeet. Tot hij de zoekrobot EVE ontmoet. Zij ontdekt dat WALL-E per ongeluk is gestuit om de sleutel tot de toekomst van de planeet en gaat snel terug naar de ruimte om verslag te doen. De mensheid wacht met smart op haar raport, omdat ze willen weten of de Aarde inmiddels veilig is om naar terug te keren. WALL-E volgt EVE door het heelal en zo begint zijn avontuur. De game WALL-E is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en geeft spelers de controle over WALL-E en EVE. In negen verschillende werelden moeten gamers schieten, vliegen, gevaarlijke vijanden ontwijken!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 


Fifa 97

FEATURES, 27 Fully rendered players using Motion Blending technology, Motion Capture using professional soccer players, Full play-by-play with 3 International commentators, Indoor & outdoor game modes, Arcade, action & simulation modes, Pro, semi pro & beginner modes, More realistic & detailed players, More moves and animation than ever before, Team styles –. teams play like their real life counterparts, Accurate targeting & clear break-aways, Player Transfers, 12 International leagues, 255 teams and over 4,200 players

€ 6.99

Meerinformatie

Games Playstation 1 Games
Product
 

Jackass

Jackass, wie deze dwaze serie niet kent, heeft de afgelopen jaren onder een steen geslapen. De series en natuurlijk de films kent iedereen. Johnny Knoxville en zijn zieke crew gaat op pad om de meest bizarre trucks uit te voeren. Dit alles was helaas nog niet genoeg want dit najaar komen ze terug in digitale vorm in Jackass the Game! Speel de bizarre stunts na zoals San Fran Trash Can of maak Weeman aan het kotsen tijdens zijn wedstrijdje eieren eten. Dit en nog veel meer zieke stunt zijn allemaal te spelen in Jackass the Game.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

Football Manager Handheld 2010

Football Manager 2009 is het meest succesvolle voetbalmanagementspel tot nu toe met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het spel staat tevens al meer dan 25 weken in de top tien van best verkopende games van de Benelux en recentelijk werd Football Manager 2009 in een BBC Radio 1-enquete tot 2e beste videogame aller tijden gekozen. Daarom wachten Football Manager spelers wereldwijd al weer met grote smart op Football Manager 2010 die op 30 oktober 2009 in de winkels zal liggen.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Be Cool

Chili Palmer (Travolta), het mafialid dat filmproducer is geworden, trekt zich terug uit de filmwereld. In een nachtclub ontmoet hij een zangeres, Linda Moon, die hij beroemd wil maken. Ook in de muziekwereld blijkt het echter te wemelen van de criminelen en oplichters.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product
 

Silent Hill Origins

Een idyllisch dorp aan een meer, een meisje en haar moeder, een dokter en een eenzame vrachtwagenchauffeur met een duister verleden worden verenigd door een onbeschrijflijk kwaad. Silent Hill: Origins speelt zich af voor het eerste deel van deze legendarische horror-reeks. Dit keer maak je een reis door de geschiedenis van het nachtmerrieachtige stadje. Het spel bevat de lugubere puzzels en de naargeestige gameplay waar de reeks bekend om staat. De spookachtige sfeer wordt versterkt door de soundtrack van Akira Yamaoka.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

The Spiderwick Chronicles

The Spiderwick Chronicles vertelt het verhaal van de tweelingbroers Jared en Simon, hun zus Malloray en hun gevaarlijke tocht door een wereld vol avontuur. Verken zelf de prachtige wereld uit de film van Paramount Pictures/ Nickelodeon Flims en de kinderboekenserie De Spiderwick Kronieken. Speel als een van de drie kinderen. Maak optimaal gebruik van hun unieke vaardigheden en karakters. Neem het met zwaarden en andere wapens op tegen hordes elfjes, trollen, aardmannen, brownies en nog veel meer in een open spelwereld.

€ 2.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

Sailor Moon Twinkle Dolly Hanger Sailor Moon on Star Locket

- Figurines / Straps from the Sailor Moon licence, - Highly detailed, - Size : 4,5cm

€ 9.99

Meerinformatie

Games Merchandise Anime Merchandise
Product
 

The Matrix

Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, een keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie - kortom, de film schokt.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Blu ray Films
Product
 

Chain Reaction

Super-actie thriller met Keanu Reeves (Speed, The Matrix) en Morgan Freeman (Seven). Eddie Kasalivich (Keanu Reeves) en mede-onderzoeker Rachel Weisz (The Mummy) behoren tot een team van geleerden die een revolutionaire nieuwe bron van energie hebben ontwikkeld. Nog voor zij van hun succes kunnen genieten, wordt het laboratorium opgeblazen en hun leider gedood. Ze raken verstrikt in een web van intriges, hi-tech spionage en moord. Hun enige hoop is misschien wel de invloedrijke bureaucraat Morgan Freeman, al weten ze niet aan welke kant hij eigenlijk staat.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product